Somuncubaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://somuncubabamtal.meb.k12.tr
Adres : Zaviye mah.Trafo caddesi No1 Darende
VİZYON : Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında her türlü bilimsel ve teknolojik gelişim ve değişime açık olarak türünde örnek, alanında önder bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Bizler; Yönetici, öğretmen ve personel olarak öğrencilerimizin tamamını, ilgi ve yeteneklerine uygun bir yüksek öğretime yönlendirmek, ayrıca sanayinin ihtiyacı olan nitelikli teknik insan gücünü yetiştirmek, buna uygun üretici davranışlar geliştirmek, yeteneklerinin bilincinde olan ve kendisi ve çevresi ile barışık, uyumlu bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamak, ülkemizde katılımcı ve iş birlikçi öğrencileri 2000’li yılların gelişen gereksinimlerine yanıt verecek şekilde yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00/12.10-13.10/15.40
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Lojman : 120 m2 sobalı.okul arazisi içerisinde. Sayısı:4
Servis :
Ulaşım : Malatya Ankara yolu üzerinde olup 24 saat ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemiz 10.000 nüfusa sahip, konut sorunu bulunmamaktadır. İlçemizde her tür orta öğretim kurumu bulunmaktadır. Meslek Yüksek Okulumuz mevcuttur. Somuncu baba, kanyonu, şelalesi ile ilimizin turizim merkezidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Malatya il merkezine 105 km, okulumuz darende ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :